Skip to content
gratis fragt på ordre over 600 kr

om glamzone copenhagen

Hos Glamzone Copenhagen tilbyder vi en bred vifte af forskellige produkter og behandlinger, indenfor skønhed og hårpleje. Vi er en resultatorienteret salon og vores mission er, at være førende indenfor skønhed og velvære. Derfor arbejder vi ihærdigt for, at kunne levere en yderst professionel service, og dermed kunne tilbyde vores kunder den absolut bedste oplevelse. Det er vores indgående erfaring indenfor skønhedsbranchen, der gør os i stand til at kunne rådgive og vejlede, samt udføre skønhedsbehandlinger af allerhøjeste kvalitet.

Suror Al Saraf

kvinden bag glamzone

suror al-saraf

Suror Al-Saraf er kvinden bag Glamzone Copenhagen. Hun har baggrund som Kosmetolog, men er derudover uddannet Makeup Artist og Hårstylist fra det anerkendte Nicci Welsh Makeup Academy. Suror er dedikeret og har en stærk passion for sit fag. Hun aspirerer altid mod, at dygtiggøre sig og har derfor fuldført en lang række efteruddannelseskurser indenfor blandt andet bryn, vipper og negle. Derudover har hun deltaget i adskillige workshops afholdt af internationalt anerkendte Makeup Artister som Samer Khouzami, Alessandro Alcantara, Ummu Doga, Bouba og Talal Morcos.

Foruden egen deltagelse, afholder Suror selv kurser og workshops, hvor hun deler sine mange erfaringer. Suror assisterer blandt andet Makeup Artist og Hårstylist til det danske kongehus, Søren Hedegaard, hvor hun tillærer sig mange nye teknikker. I sommeren 2018 fik Suror æren af, at lægge makeup på Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Victoria af Sverige, i anledning af Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag. Derudover har Suror gentagne gange deltaget som Makeup Artist under Copenhagen Fashion Week, og arbejdet sammen med mange dygtige fotografer i forbindelse med diverse reklame skydninger og fotoshoots. Gå på opdagelse i Surors portfolio, og lad dig inspirere til et besøg i salonen.

+45 31 31 50 47

ALLE HVERDAGE 10.00 - 16.00

NORDRE FASANVEJ 134

2000 FREDERIKSBERG

KONTAKT OS

VI SVARER INDENFOR 48 TIMER

find gz på social media

Følg med på vores sociale medier, hvor vi holder dig opdateret med nye produkter, gode tilbud og specielle rabatter

lad os holde kontakten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi holder dig opdateret med nye produkter, gode tilbud og specielle rabatter

Scroll To Top