Skip to content
gratis fragt på ordre over 600 kr

VILKÅR OG BETINGELSER

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores vilkår og/ eller betingelser, er du altid velkommen til, at kontakte vores kundeservice på mail info@glamzonecopenhagen.com, eller på telefon +45 31 31 50 47.

BETALING OG SIKKERHED
Glamzone Copenhagen modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mastercard Debit og JCB. Alle beløb er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms. Når du afgiver en ordre hos glamzonecopenhagen.com, bliver dit kort valideret, og du vil herefter modtage en mail, der bekræfter, at din ordre er blevet modtaget. Betaling finder først sted, når vi har afsendt din ordre fra vores lager. Hos Glamzone Copenhagen anvender vi industry standard Secure Socket Layers technology (SSL). SSL er en godkendt betalingsserver, der krypterer private oplysninger som kortinformationer mm. For at sikre, at dine oplysninger holdes privat gemmer vi ikke betalingsoplysninger i vores database. Vi forbeholder os retten til, at forsinke en ordre hvis vi har mistanke om, at der skal yderligere sikkerhedskontrol på den pågældende ordre.
FRAGT OG RETUR
Din pakke fra Glamzone Copenhagen leveres på den ønskede adresse, eller i nærmeste pakkeboks, i løbet af 2-5 hverdage efter, at du har modtaget din ordrebekræftelse. Der er også mulighed for, at vælge click and collect, hvor du kan afhente dine varer i salonen dagen efter bestilling.
Ved returnering sendes varen retur til Glamzone Copenhagen, på adresse Nordre Fasanvej 134, 2000 Frederiksberg. Når du sender din vare retur, skal den være i original stand samt i ubrudt emballage. Alle mærker og etiketter skal sidde på varen. Du hæfter selv for udgifter, der er forbundet med returnering af din retursending. Hvis der er aftalt refusion, bedes du fremsende dine bankoplysninger til vores kundeservice på mail info@glamzonecopenhagen.com, så vi kan overføre det aftalte beløb. Du er selvfølgelig også velkommen til, at kontakte os på telefon +45 31 31 50 47. Vi gør opmærksom på, at kan tage op til 10 arbejdsdage for os, at modtage varerne og få dem behandlet på lageret. Når returen er registreret, modtager du en bekræftelse på mail.
FORTRYDELSESRET
Ifølge lovgivningen har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret ved køb online. Hvis du ønsker, at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du give os entydig besked om dette indenfor 14 dage efter, at du har modtaget din vare. Hvis du fortryder dit køb, skal du henvende dig til vores kundeservice på mail info@glamzonecopenhagen.com, eller kontakte os på telefon +45 31 31 50 47.
REKLAMATIONSRET
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten omfatter diverse fejl og mangler, men er ikke gældende for skader forårsaget af forkert anvendelse/ betjening af varen. Hvis du oplever fejl og/ eller mangler på din vare, har du mulighed for, at oprette en reklamation. Du opretter en reklamation ved, at fremsende de relevante oplysninger til vores kundeservice på mail info@glamzonecopenhagen.com, herunder ordrenummer, beskrivelse samt billeder af fejl og/ eller mangler på din vare. Vi gennemgår din reklamation hurtigst muligt og vender tilbage med henblik på, at finde den rette løsning.
BOOKINGBETINGELSER OG AFBUDSPOLITIK
Når du booker din behandling er aftalen bindende. Samtidigt accepterer du, at modtage din bookingbekræftelse samt påmindelser på mail og sms. Skulle du blive nødsaget til, at melde afbud, skal det meddeles senest 48 timer inden din behandling. Afbud skal meddeles på telefon +45 31 31 50 47. Hvis du ikke melder afbud senest 48 timer inden, eller hvis du udebliver fra din behandling, opkræves der et gebyr på 50% af behandlingens værdi. Hvis du kommer for sent til din behandling, opkræves der ligeledes et gebyr på 200 kr pr. halve time. Samtidigt forbeholder vi os retten til ikke, at udføre behandlingen. Ved booking af makeup og håropsætninger, betales der et depositum på 50% af behandlingens værdi, hvor restbeløbet betales efter behandlingen. Bestillingen af disse behandlinger er først gældende, når vi har modtaget indbetaling af depositum. Depositummet betales ikke tilbage, hvis du udebliver fra din behandling.
Af hensyn til salonens øvrige kunder, er det kun tilladt for brud, forlovelses og Henna kunder, at have en gæst med under behandlingen. Gæster kan kun medbringes efter aftale med personalet. Det er ikke tilladt for gæster, at medbringe deres egen makeup og/ eller sminke sig i salonen. Det er ikke tilladt, at medbringe børn i salonen, da der arbejdes med kemikalier som kan være sundhedsskadelige for barnet.

+45 31 31 50 47

ALLE HVERDAGE 10.00 - 16.00

NORDRE FASANVEJ 134

2000 FREDERIKSBERG

KONTAKT OS

VI SVARER INDENFOR 48 TIMER

find gz på social media

Følg med på vores sociale medier, hvor vi holder dig opdateret med nye produkter, gode tilbud og specielle rabatter

lad os holde kontakten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi holder dig opdateret med nye produkter, gode tilbud og specielle rabatter

Scroll To Top